Custom shoes olahraga lan sneakers fashion pabrik | Produsèn | supplier-penggawéné
20+ YEARS OEM & ODM EXPERTS
180 HARI njamin.  100% QUALITY CONTROL
PRICE PABRIK.  Sampeyan bakal njaluk apa PAY.
  • 01

    kothak meter

    40000


  • 02

    Wulan kapasitas Macem fitur / PASANG

    210000


  • 03

    buruh

    600


  • 04

    LINES PRODUKSI

    3


Products New

  • FREE DESIGN

    Create fully Customized sneakers with your own logo or design.

  • Free samples

    100% free samples if you reach our MOQ.

  • LOW MOQ

    Easily customize your shoes with just 300 pairs per color.

  • ONE STOP SOLUSI

    Except for shoes, we also supply sports bags, caps and socks, etc.

Napa Pilih kita

  • Quality Assurance.

    Pabrik iki wes di prikso dening BSCI, Tesco, Primark. Walmart.

  • Nyimpen dhuwit YOUR

    Kilang langsung, rega borongan.

  • Pilihan liyane, kamungkinan MORE

    Luwih saka 100 supplier Qualified bakal mbantu kanggo pancasan ..

  • designs Free kanggo merek Panjenengan.designs Free kanggo merek Panjenengan.

    CUSTOM SERVICE

    designs Free kanggo merek Panjenengan.

  • 300 pasangan saben werna.300 pasangan saben werna.

    LOW MOQ

    300 pasangan saben werna.

  • 100% kontrol Quanlity.100% kontrol Quanlity.

    180 HARI njamin

    100% kontrol Quanlity.

Blog kita

  • Some tips about how to find a good sports shoes and sneakers supplier in China

    First of all, the main ways to find suppliers are as follows. The first is the exhibition. The efficiency is relatively high, but the cost is also relatively high. The second is various B2B platforms, such as alibaba.com, made-in-china.com, and globalsource.com, which are mixed, making them diffi...

  • News Company

    Kita ketemu tamu saka Walanda, Denmark, Austria lan negara liyane ing November lan ngedika karo wong-wong mau bab rencana pembangunan produk lan urutan FW 2020. Salajengipun, MR.JOS lan MR.CORNE saka Walanda uga ngrasakake ing Takeout saka Cina pangan ing kamar sampel. Kaajab sing ...