Prakawis kita - Quanzhou Mengkono Trading Corp., Ltd.

About Us

Swara 20 taun ing bisnis sepatu, kita wis dadi luwih saka 1000 pelanggan karo konsisten, layanan rapi.

Staff wewenang lan experienced lan pabrik milih mesthekake kacepetan, keluwesan lan jaminan kualitas aktif.

We desain lan gawé sepatu sing bang ing gaya lan becik kanggo patemon syarat customer. Tim desain sing saya digunakake kanggo luwih berkembang model anyar. Nganti 1000 model beda sing dikembangaké saben mangsa kanggo wanita, wong lan anak, panutup saben kategori produk saka fashion kanggo olahraga, sandal kanggo shoes luang. Ing aksesoris, kita kurban tas, topi lan item liyane.

ertre (13)
ertre (2)

Apa kasebut kanthi teliti, milih bahan lan Penyetor, saya njupuk layang ing-wektu lan Nyegah saka risiko kesehatan, Manajemen kualitas mranata standar kualitas produk dhewe. Ora mung ketemu iki kabeh standar kukumipun babagan kimia lan fisik, nanging padha fokus ing ketula karo kahanan ekologis lan sosial.

Base in Jinjiang, Langkawi District, salah siji wilayah industri paling sepatu penting ing China karo luwih saka 100 pabrik kapilih. Kita uga nyiyapake kantor tuku kita ing Vietnam lan Bangladesh kanggo ketemu kita pelanggan request khusus.

Kita pitados bilih keadilan lan kejujuran sing rukun dhasar kabeh sesambetan bisnis. Milih kita, milih partners kanggo bisnis sepatu.