20+ taun OEM & ODM ahli
Harga pabrik.  Anjeun bakal nampi naon mayar.
180 dinten garansi.  100% kualitas kontrol
  • 01

    méter pasagi

    40000


  • 02

    Bulanan kapasitas / pasang

    210000


  • 03

    pagawe

    600


  • 04

    garis produksi

    3


Produk anyar

  • FREE desain

    Jieun sneakers pinuh ngaropéa kalayan logo sorangan atawa desain.

  • sampel FREE

    sampel bebas 100% lamun ngahontal MOQ urang.

  • low MOQ

    Gampang ngaropea sapatu anjeun kalawan ngan 300 pasang per warna.

  • Hiji STOP solusi

    Iwal sapatu, urang ogé nyadiakeun tas olahraga, midang tur kaos kaki, jeung sajabana

Naha Pilih Us

  • PAMASTIAN KUALITAS.

    Pabrik ieu diaudit ku BSCI, Margamulya, PRIMARK. Walmart.

  • Nyimpen duit anjeun

    Pabrik langsung, harga borongan.

  • MORE pilihan, kamungkinan MORE

    Langkung ti 100 suppliers mumpuni baris mantuan anjeun pikeun nyieun kaputusan ..

  • desain bébas pikeun merek Anjeun.desain bébas pikeun merek Anjeun.

    custom jasa

    desain bébas pikeun merek Anjeun.

  • 300 pasang per warna.300 pasang per warna.

    low MOQ

    300 pasang per warna.

  • 100% kontrol quanlity.100% kontrol quanlity.

    180 dinten garansi

    100% kontrol quanlity.

Blog kami

  • Some tips about how to find a good sports shoes and sneakers supplier in China

    First of all, the main ways to find suppliers are as follows. The first is the exhibition. The efficiency is relatively high, but the cost is also relatively high. The second is various B2B platforms, such as alibaba.com, made-in-china.com, and globalsource.com, which are mixed, making them diffi...

  • News parusahaan

    Urang patepung sémah ti Walanda, Dénmark, Austria jeung nagara séjén dina bulan Nopémber sarta dikaitkeun jeung aranjeunna ngeunaan rencana ngembangkeun produk na urutan of FW 2020. Saterusna, MR.JOS na MR.CORNE ti Walanda ogé sakecap nu takeout dahareun Cina di ruang sampel. Ieu diperkirakeun yén ...