Cina Pasal Jumlah K119102410 pabrik jeung pabrik | lakukeun Trading

Artikel Jumlah K119102410

Pondok Description:

kualitas luhur custom rusuh drying kabugaran nyaman sapatu ngojay karét mirah mioga sapatu surfing


  • FOB Harga: mangga ngahubungan kami pikeun leuwih rinci
  • Kuantitas Min.Order: 600 pasang per COLOR / SIZE rentang; 1200 pasangan per modél
  • jéntré produk

    Tags produk

    NGARAN PRODUK sapatu SKATEBOARD
    PASAL Nomer K119102410
    Upper bahan PU
    bahan pinding bolong
    INSOCK bahan NEOPRENE
    OUTSOLE bahan karet
    SIZE ngajalankeun 36-46
    COLOR PANTONE COLOR disadiakeun
    MOQ 600 pasang per COLOR / SIZE rentang; 1200 pasangan per modél

    werwe (2)werwe (1)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami